این ایده یک پروژه عملی دانشجویی است که از عناصر و شکل های نقاشی ایرانی برای بسته بندی استفاده کرده است.
تحقیقات نشان داد که با توجه به دوره های مختلف تاریخی، مینیاتور ایرانی از رنگ ها و فرم های مختلفی بهره برده است اما وجه مشترک میان همه آن ها تصاویر دو بعدی، تقارن در عین عدم تقارن، رنگ های غیر واقعی و مسطح، نقش تزئینی نور، فریم بزرگ، وجود برنامه ریزی و قابلیت چند منطقه ای آثار هنری بود که از ملزومات طراحی بسته بندی به شمار می رود. از طرف دیگر، مینیاتور ایرانی همیشه مخاطبان را به اتحاد با یکدیگر تشویق می کند.
همچنین برای برقراری ارتباط بیشتر با خریدار در دنیای شلوغ امروز، ضرورت ساده کردن تصویر از طریق کاهش جزئیات و خلاصه نویسی باعث می شود تا خریدار بتواند سریع تر از قبل با محصول ارتباط برقرار کند.
در نتیجه برای هر نوع چای، چهار نوع بسته بندی مختلف طراحی شده اند که تصویر هر کدام از آن ها با دیگری متفاوت است. حاصل چیدمان صحیح هر چهار بسته مربوط به یک نوع چای در کنار هم، تصویری زیبا خواهد بود. همچنین با خرید چهار نوع مختلف چای و چیدن صحیح بسته های آن ها در کنار یکدیگر، شاهد تصویری جدید هستیم. در پایان، اگر شما چهار بسته بندی از یک محصول مشابه را در یک ردیف کنار هم و سپس هر ردیف را زیر یک ردیف دیگر قرار دهید، یک تصویر کامل را خواهید دید. در حقیقت، این یک پازل است که شما می توانید به سه روش مختلف آن را حل کنید. ما انسان ها نیز با کمک همدیگر کامل خواهیم شد.
مطلب نخستین سرود کریسمس جهان با تم پیتزا را بخوانید.

چه چیز آن را منحصر به فرد می کند؟
در اصل، شما می توانید این پازل را به سه روش مختلف حل کنید. ما انسان ها موجوداتی هستیم که با یاری یکدیگر کامل خواهیم شد.
طراح این بسته بندی «هما بهرام پرور» نام دارد.
My name is Kobie Odling. And I am a professional academic writer with many years of experience in writing. Wilow Vittorio Havens
Thanks again for the blog. Really looking forward to read more. Awesome. Jori Roger Fredek
Major thanks for the blog article. Really thank you! Want more. Gretal Raimundo Yona