در حال بارگزاری...

صفحه اصلی/بلاگ/هرج و مرج در بازار تبلیغات



هرج و مرج در بازار تبلیغات

هرج و مرج در بازار تبلیغات

فهرست دسته‌هااخبار تبلیغاتهیچ دیدگاهی برای هرج و مرج در بازار تبلیغات ثبت نشده601 بازدید

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، محمد حیدری در همایش کانون های آگهی و تبلیغات خراسان رضوی در مشهد افزود: هرج و مرج در بازار تبلیغات وضعیت کلی را تحت تاثیر قرار داده و چهارچوبی ندارد در حالی که می تواند یکی از فعال ترین حوزه های اقتصادی باشد و با این آمار می توان افق های روشن تری را برای کشور ترسیم کرد.

هرج و مرج در بازار تبلیغات

وی گفت: صاحبان و سفارش دهندگان آگهی های تبلیغاتی یعنی موسسات پولی و مالی، فدراسیون های ورزشی، صاحبان برندها، بنگاههای اقتصادی و صنایع هر کدام مسیرهای متفاوتی را در حوزه تبلیغات طی می کنند و هنوز نتوانسته ایم کنسرسیومی در حوزه انتشار آگهی تبلیغاتی ایجاد کنیم.

او افزود: حدود 42 ممنوعیت قانونی در حوزه مسائل شرعی، عرفی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی برای کار تبلیغات وجود دارد لذا اولین گام ما بهینه کردن و بروزرسانی قانون در این حوزه است.

وی گفت: در همین راستا لایحه تبلیغات که در کمیسیون لوایح هیات دولت به فراموشی سپرده شده بود احیا شد و هم اکنون در دستور کار اصلی دولت است و امید است به زودی به قانون تبدیل شود تا بخش تبلیغات کشور دارای قانونی ویژه خود شود.

کانون های تبلیغاتی فعال و غیرفعال

مدیرکل دفتر تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شمار کانون های تبلیغاتی دارای مجوز کشور را بیش از 10 هزار و 500 کانون تبلیغاتی فعال و غیرفعال ذکر و بیان کرد: این کانونهای آگهی در سامانه اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با کد ملی، نشانی و اسم صاحبان کانون ها ثبت شده است.

حیدری گفت: کانونهای تبلیغاتی باید یک نهاد متولی از جنس خود داشته باشند و در این عرصه به یک نهاد صنفی تبلیغاتی به شدت نیاز است اما اساسنامه و مانیفست این نهاد زیرساختی باید مترقی و کارآمد باشد.

او افزود: مهمترین رکن منظومه تبلیغاتی کشور، کانون های آگهی تبلیغات هستند که همان آژانسهای تبلیغاتی اند اما زمانی که پای تبلیغات تجاری، بازرگانی و حتی مذهبی و ایدئولوژیکی به این عرصه گشوده می شود رسانه ها آغوش خود را بسته و سعی می کنند فرصت اقتصادی و منفعت کاسبکارانه برای خود کسب کنند.

وی گفت: دیگر دستگاههای فرهنگی مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی امنیت ملی نیز در موضوع تبلیغات ورود پیدا کرده و می کنند و بخشی از تصمیم های مربوط به حوزه تبلیغات محیطی بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است و سیاستهای ما در موضوع ماهواره نیز مبتنی بر مصوبات شورای عالی امنیت ملی است.

چالش های این عرصه

حیدری افزود: از چالش های دیگر این عرصه، رسانه داری و سیاست گذاری همزمان برخی از دستگاه ها است یعنی برخی از دستگاه های دولتی هم صاحب رسانه و هم ذی نفع در سیاست گذاری اند که از جمله می توان به وزارت راه و شهرسازی و صدا و سیما اشاره کرد.

مدیرکل دفتر تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: یکی از بایدهای عرصه تبلیغات این است که با توجه به این که ما در عرصه تولید داخلی رنجور و تا حدی کم بضاعت هستیم باید با تبلیغات خلاقانه و حرفه ای به این عرصه نشاط و امید داد.

حیدری افزود: از دیگر مسائل این حوزه آن است که تبلیغات نباید منجر به ترویج فرهنگ مصرف گرایی و خروج جامعه از صنعت مولد شود در حالی که به نظر می رسد در تبلیغات کشور ما ناخواسته ترویج فرهنگ مصرف گرایی در جریان است.

 

مطلب تلویزیون در حوزه اجتماعی موفق نیست را بخوانید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *